skip to Main Content

Workshop om konsumentinformation · 2012-02-15
PTS välkomnar alla operatörer till en workshop som skall behandla hur information till konsumenter kan förbättras.
Anmälan


Svensk i toppen för amerikanska 3M · 2012-02-15
Svensken Inge G. Thulin, 58, har utsetts till vd och koncernchef för amerikanska 3M.Inge G. Thulin tillträder posten som VD och koncernchef för 3M den 24 februari 2012, han efterträder George W. Buckley som går i pension 1 juni 2012.
Läs mer


Bredbandslösa erbjuds mobilt bredband · 2012-02-15
I Sverige ska alla ha tillgång till goda elektroniska kommunikationer, det är ett av målen i den digitala agendan. PTS har nu lämnat en lista med potentiella kunder till Net4Mobility som har åtagit sig att bygga ut bredband för upp till 300 miljoner kronor under de närmaste åren. Under 2012 räknar Net4Mobility att 25% kommer erbjudas bredband, i stor utsträckning mobilt bredband. -Avsikten är att möjliggöra tillgång till internet med en hastighet som är användbar för att klara det vardagliga kommunikationsbehovet, säger Robert Holmström, projektledare på PTS.
Läs mer


Trådlöst populärare än hotellfrukost · 2012-02-15
I en undersökning av Tripadvisor svarar kunderna att trådlös tnätverk är viktigare än fri frukost, bonuspoäng och restaurang. I den amerikanska undersökningen visar det sig att tillgång till trådlöst är viktigt. Hela 88% av de svarande kräver att trådlöst nätverk finns på hotellet.
Läs mer


Nytt radioberäkningsverktyg · 2012-02-15
Exakta beräkningar för trådlösa system skall det nylanserade verktyget från Mentum klara av. Kartan lär visa en oöverträffad precision eftersom den visar höjd även för vegetation och andra hinder som kan störa signalen.
Läs mer

Back To Top
Search