skip to Main Content

Fordonsutbildning SKEFNär det kom fram uppgifter från både kunder och föreningens medlemmar att man uppmärksammat många dåliga mobila installationer beslutade SKEF styrelse att ta fram riktlinjer och organisera en utbildning för installatörer med målsättning att höja kvaliteten och med syfte att ge ”Nyckeln till en nöjd kund”.

Arbetet med att ta fram dokumentation för en kursverksamhet har utförts på frivillig bas, med många involverade och arbetat har utförts på fritid. Mycket tid har lagts ner för att få en så gedigen utbildning som möjligt.

Vi har nu kommit så långt att all dokumentation är klar och vi har också haft prov-kurser för utvalda medlemmar, därefter justerats för att passa alla fordonsmontörer. Ett annat tidskrävande uppgift var att finna en duktig och erfaren lärare som kan ansvara för kursverksamheten. Kurt Vilen som ofta är anlitad av lokaltrafikföretag, bussbolag, räddningstjänst, m.fl. för att ställa till rätta där andra inte har lyckats, har accepterat att ta på sig uppgiften.

Utvecklingen av denna kurs är helt betald av SKEF vilket har inneburit att kurskostnaden är subventionerad för medlemmar och kostar endast 1.400 kronor per deltagare. För icke medlemmar är priset 2 800 kronor per deltagare.

Vi föreslår att ni ger kursen som en uppmuntran till era installatörer som efter avslutad kurs erhåller ett SKEF Diplom. Nästa kurs blir den 27 mars 2018 och börjar efter lunch kl: 12.00 till c:a 16.00. Plats: ZODIAC;s lokaler på Flygfältsgatan 15, 128 30 Skarpnäck. Frågor och anmälan till Lars Melin på info@melinsradio.se, eller telefon: 0708-15 5110.

Back To Top
Search