skip to Main Content

För att alla nya och gamla tekniker som normalt jobbar med radio inte ska vara rädda för att ta på sig även arbeten med moderna radiosystem där IP-nätverk ingår anordnar vi en grundkurs i två steg utan övre eller undre åldersgräns (dock vänder sig kursen endast till medlemmar). Del 1 är grundläggande vad, hur och varför. Del 2 är mer djupgående och med en del exempel på användning från radiovärlden.

Kursen vänder sig till dig som inte är van vid IP-nätverk men då och då hamnar i situationer när du behöver konfigurera ett system, en router eller bara tala om för IT- teknikern vad han ska fixa för att ditt system ska kunna fungera i hans nät.

Del 1 äger rum den 9:e november, del 2 den 30:e november. Kursen kommer att hållas i Kista strax utanför Stockholm och kursledare är David Syk.

Kursavgift för båda tillfällena är totalt 1 600:- inklusive luncher och för att så många som möjligt ska kunna resa ”över dagen” så hålls kursen 10-16.30. Max deltagarantal är 40 personer. Anmälan till skefkurs@softradio.se

Back To Top
Search