skip to Main Content

Multicom Security är inne i en expansiv fas och förstärker teamet som jobbar mot M2M-marknaden med Tomas Bergqvist som Senior Account Manager M2M. Tomas kommer att hantera större affärer inom området M2M och förstärker säljorganisationen som Senior Account Manager den första april. Tomas tar med sig över 20 års erfarenhet från sälj- och affärsutveckling från telekom- och M2M-branschen, med drygt 12 år inom Telenor Group och Tele2.

– Den breda erfarenhet av att utveckla och lansera digitala tjänster mot företagsmarknaden som Tomas tar med sig är unik och vi tror våra kunder och partners kommer att ha stor glädje av Tomas, säger Johnny Olsen, Produktchef mobildata, Multicom Security AB.

Tomas var även Global Account Manager på Nokia Enterprise Solutions mot stora kunder som Volvo, Statoil och Norsk Hydro med ansvar för hela produktportföljen av mobila tjänster, hårdvara och IP-säkerhet. I botten är Tomas elektriker och arbetade under många år med automationslösningar mot verkstadsindustrin, vilket ger en djup förståelse för vilka behov som många branscher kan lösa med M2M-tjänster.

– Utöver erfarenheten inom kommunikationslösningar har Tomas även internationell bakgrund och kontaktnät som vi avser utnyttja, då mängden förfrågningar vi får från andra länder i och utanför Norden ökat kraftigt, säger Anders Leideman, Koncernchef, Multicom Security Group.

Back To Top
Search