skip to Main Content

SKEF presentationSKEF är som branschförbund anslutet till Sveriges största medlemsorganisation för företagare och entreprenörer, Företagarna. Samarbetet ger SKEF tillgång till en hög näringspolitisk kompetens och möjliggör därigenom en ökad synlighet samt ett effektivare påverkansarbete. Tillsammans arbetar SKEF och Företagarna för ett bättre företagarklimat i Sverige. Klicka på bilden intill för att ladda ned en utförligare presentation.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och företräder cirka 70 000 företagare varav 22 000 genom de anslutna branschförbunden. Samarbetet sker främst genom opinionsbildning i gemensamma politiska frågor och förbunden ges tillgång till organisationens nätverk av politiker, egna experter och sakkunniga samt de rapporter och undersökningar som genomförs. Möjligheterna att påverka förbättras genom att använda gemensamma krafter.

SKEF:s medlemsföretag arbetar inom en rad olika grenar från försäljning och service av yrkesradio (kommunikationsradio) till mobiltelefoner, personsökare, telemetriutrustning och datorstödda radiosystem. I SKEF ingår dessutom företag som tillverkar kringutrustningar för radiosystem, antennsystem mm. Även företag som arbetar med konsultverksamhet finns med i SKEF.

Vill du ladda ned vår logotype för användning i en trycksak eller på din hemsida så följ länkarna nedan. Observera att logotypen endast får användas av betalande medlemmar samt i redaktionella sammanhang.

EPS-format (tryck)
BMP-format (ex Word)
GIF-format (web)

För att komma i kontakt med föreningen fyll i nedanstående kontaktformulär.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Företagsnamn/organisation (obligatoriskt)

  Ditt ärende (obligatoriskt)

  Back To Top
  Search